Motor leren rijden, ook dat kan bij Aerostar. Tijdens mijn motorrijlessen krijg je het rijden met een motor snel onder de knie. Als je bij mij je motorrijbewijs haalt kun je daarna zelf op weg. Motorrijden is een heerlijke manier om te ontspannen. De motorrijlessen zijn dan ook altijd persoonlijk en ontspannen. Je ervaart al meteen hoe bevrijdend het rijden op een motor is!

Motorrijles: de voorbereiding

Voor je op een motor stapt moet je je goed hebben voorbereid. Ook op mijn lessen zul je je moeten voorbereiden, in de eerste plaats door een goed motorpak aan te schaffen. Wij willen veilig op weg. Kies voor een helm die je goed past, voor handschoenen waarmee je grip hebt, voor een pak waarin je je ontspannen voelt. Veiligheid gaat voor alles!

Heb je al een beschermende broek en jas, maar zoek je nog naar een helm? Voor de eerste motorrijlessen kun je ook een helm van Aerostar lenen. Toch raad ik mijn cursisten altijd aan een eigen helm te kopen. Het is het prettigst als je motorhelm goed past en je je echt op je gemak voelt in je veiligheidskleren. Je zult zien dat het rijden met de motor dan ook gemakkelijker gaat.

Motor leren rijden op een oefenlocatie

De motorrijlessen van Aerostar beginnen op een rustig terrein. Stap achter op de motor, de instructeur rijdt je er wel heen! Daar leer je dan de basis van het motorrijden. Het voordeel van motorrijlessen op een aparte oefenlocatie is natuurlijk dat je je echt op de motor zelf kunt concentreren, er is geen druk verkeer dat je afleidt. Zodra je de motor goed kunt besturen gaan we samen rijden op de openbare weg.

Motorrijlessen in Castricum

Aerostar is gevestigd in Castricum. De omgeving van Castricum leent zich uitstekend voor tochtjes met de motor. Er zijn veel rustige landweggetjes, de duinen en het strand zijn steeds dichtbij, er zijn mooie vergezichten. De zeewind is er ook, die moet je leren trotseren. Aerostar weet precies hoe je in deze omgeving het motorrijden snel onder de knie kunt krijgen. Neem daarom motorrijles bij Aerostar!

Motorrijles kosten

De motorrijlessen bij Aerostar zijn vriendelijk geprijsd. Houd er wel rekening mee dat deze hobby ook andere investeringen vereist, zoals veiligheidskleding en een goede helm. We beginnen pas met lessen als jouw veiligheid gewaarborgd is.

Prijzen Motorrijles

Autorijles 60 minuten
49,00 vanaf januari 2021 53,00
Autorijles 60 minuten
Incl. BTW
Bestellen
Motorrijles 60 minuten.
49,00 vanaf januari 2021 53,00
Motorrijles 60 minuten
Incl. BTW
Bestellen

Motorrijbewijs Aerostar

Motorrijlessen bij Aerostar zijn leerzaam en zeker niet altijd gemakkelijk, maar je zult er wel veel plezier aan beleven. De combinatie van goede begeleiding, gedegen voorbereiding, een prachtige omgeving en natuurlijk de motor maken het een geweldige ervaring.

Aerostar is een heel ervaren rijschool, zowel voor het autorijbewijs als voor je motorrijbewijs. Bij mij heb je dan ook een grote kans van slagen. Natuurlijk doe je dat echt zelf, maar ik help je een eind op weg. Neem contact met ons op, dan kunnen we kennismaken en wie weet wel meteen een rondje gaan rijden.