Voor autorijlessen ben je bij Aerostar aan het juiste adres. Al bijna 25 jaar bied ik rijlessen aan. Natuurlijk is er in die jaren wel veel veranderd. Aerostar is zich steeds blijven vernieuwen. Die veranderingen maken mijn werk juist zo interessant. De laatste grote verandering is wel de verlaging van de minimumleeftijd. Ook vanaf 16,5 jaar kun je nu al bij mij autorijlessen volgen.

Autorijlessen: oude en nieuwe wegen

Meegaan met de tijd, dat is wat rijschool Aerostar doet. Nieuwe technieken hebben het autorijden de laatste jaren makkelijker gemaakt. Dat betekent niet dat we tijdens onze autorijlessen de automatische piloot aanzetten. Echt leren autorijden, dat doe je nog steeds zelf. Je moet echt op je eigen rijvaardigheid leren vertrouwen, alleen zo kun je ontspannen achter het stuur kruipen. Daarom leer je bij mij echt alle kneepjes van het vak.

Autorijles op je eigen tempo

Autorijlessen zijn niet altijd makkelijk, je moet je aandacht er echt bij kunnen houden. Pas gaandeweg wordt autorijden een tweede natuur. Daarom is het goed om op je eigen tempo te leren rijden. Als je na de eerste les moe bent, dan is dat echt niet abnormaal, je hebt je immers erg moeten concentreren. Na verloop van tijd zul je merken dat het went, dan kun je sneller vooruit en ga je het steeds leuker vinden.

Voor je begint met onze autorijlessen, hoef je natuurlijk nog geen theorie afgerond te hebben. Ook met de theorie kan ik je helpen. Ik heb immers alle kennis in huis. Als je voor je theorie al bij Aerostar bent langs geweest, dan heb je meteen ook kennis gemaakt met mijn manier van werken. Dan weet je ook hoe onze autorijlessen zullen verlopen!

Autorijlessen in Castricum

Aerostar is gevestigd in Castricum. Ik richt mij dan ook op de omgeving van Castricum. Veel van mijn cursisten komen uit Limmen, Castricum, Alkmaar, Heiloo en Uitgeest. Het is aangenaam om in je eigen omgeving te leren autorijden, dan kun je je makkelijker concentreren. De kruispunten die gaan komen heb je vast al met de fiets overgestoken. Aerostar kent de weg minstens zo goed, ik kan je daarom beter bijstaan dan wie ook.

Kosten autorijles Aerostar

Wat kost een autorijles bij Aerostar? Dat lees je gewoon op deze website, ik maak daar geen geheim van. Je zult zien dat autorijlessen bij mij heel betaalbaar zijn, zeker als je voor één van de pakketten kiest.

Prijzen Autorijles

Pakket 1
2160
40 lesuren
CBR Examen
incl. BTW
Bestellen
Pakket 2
2670
Beste keuze
50 lesuren
CBR Examen
incl. BTW
Bestellen
Pakket 3
3180
60 lesuren
CBR Examen
incl. BTW
Bestellen

Ga snel op weg en schrijf je in voor onze autorijlessen. Dan maken we binnenkort kennis met elkaar en kun jij meteen achter het stuur gaan zitten.

Autorijbewijs bij Aerostar

Je rijbewijs halen, dat doe je natuurlijk zelf. Maar een goede instructeur helpt wel. Autorijschool Aerostar weet dat maar al te goed. Onze rijschool heeft al jaren een erg hoog slagingspercentage, we horen bij de top. Daar ben ik trots op, dat spreekt voor zich. Maar ik ben toch het meest trots op mijn cursisten, die met hun rijbewijs nu veilig op weg zijn. Dat hebben ze helemaal zelf gedaan, met een beetje hulp van onze autorijlessen.